Wie is Nick?

Mijn naam is Nick Buitenhuis en ik ben een gepassioneerde vormgever en filmmaker, gevestigd in Hardenberg. Met een sterke achtergrond in zowel grafische vormgeving als videografie, ben ik gespecialiseerd in het leveren van creatieve oplossingen voor de zakelijke markt. Mag ik binnenkort ook voor jouw bedrijf of project aan de slag?

Als grafisch vormgever en videograaf sta ik klaar om zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven te ondersteunen. Ik geloof dat visuele communicatie een essentiële rol speelt in het opbouwen en versterken van een sterk merk.

Zet jouw startende onderneming op de kaart
Voor jou, als startende ondernemer bied ik mijn expertise aan om een sterke visuele identiteit te creëren die past bij je bedrijf en doelgroep. Van het ontwerpen van een professioneel logo tot het opzetten van een passende merkstrategie, ik help graag bij het opbouwen van een sterke basis voor je onderneming. Samen zorgen we ervoor dat je je kunt onderscheiden in een competitieve markt.

Zet de volgende stap
Uiteraard werkt Ontwerp van Nick ook samen met bestaande bedrijven op het gebied van content en huisstijlbewaking. Ik begrijp dat bedrijven zich voortdurend moeten aanpassen om relevant te blijven. Denk hierbij aan het ontwerpen van aantrekkelijke marketingmaterialen, het produceren van knallende promovideo’s of het creëren van boeiende content voor hun online kanalen, ik zorg ervoor dat hun merk opvalt en impact maakt.

Enthousiast geworden en benieuwd wat ik voor jouw onderneming of project kan betekenen?

×