Videograaf

Videograaf
Ga je trouwen en ben je opzoek naar een professionele videograaf? Graag creëer ik voor jou deze geweldige trouwfilm!

Videograaf met hoge kwaliteit videobeelden
Met mijn professionele apparatuur bestaande uit 4K videocamera’s en een 4K drone, schiet ik op de mooiste locaties de meest unieke beelden. Zo bied ik hoge kwaliteit en komen jouw wensen perfect in beeld. Na het bewerken van de beelden zal het cinematische eindresultaat uniek en bovenal verbluffend zijn.

Dé videograaf op dé dag van je leven!
Om een goede trouwfilm te maken is het belangrijk om elkaar eerst een beetje te leren kennen. De videograaf is immers op dé mooiste dag van jullie leven aanwezig. Geheel vrijblijvend kom ik langs om jullie wensen te bespreken en jullie te voorzien van advies.

Pakket  1
Een lange trouwfilm van circa 15 minuten waarin de gehele dag te zien zal zijn. De film is onder andere voorzien van ‘echt’ geluid waardoor je de dag echt weer aan het herbeleven bent! Is er specifieke muziek die past bij jullie of jullie trouwdag en zouden jullie dit graag terug willen horen in de trouwfilm? Geen enkel probleem!

* Prijs pakket 1:  € 995,-

Pakket  2
Bij pakket 2 ontvang je naast een lange trouwfilm (pakket 1) ook een korte, cinematische film waarin alle hoogtepunten van de dag op stijlvolle wijze worden bewerkt tot een krachtige clip. Ideaal om te delen met familie en vrienden!

* Prijs pakket 2:  € 1.250,-

Bovenstaande prijzen zijn geldig van 1-1-2023 t/m 31-12-2023
* Prijzen per ingang van 2024 volgen spoedig
* Exclusief eventuele reiskosten 

Same-day edit
Prijs en informatie op aanvraag.

Bekijk mijn werk!
Nieuwsgierig naar mijn werk? Bekijk hier mijn portfolio.

Meteen jouw videograaf boeken?
Ben je enthousiast geworden? Vraag direct naar de beschikbaarheid voor jullie trouwdag! Mail naar info@ontwerpvannick.nl of stuur een appje.