Videograaf in Hardenberg

Videograaf in Hardenberg

Videograaf op dé dag van jullie leven
Ben je op zoek naar een videograaf in Hardenberg die jullie aanstaande bruiloft op adembenemende wijze in beeld kan brengen? Dan ben je bij ‘Ontwerp van Nick’ aan het juiste adres. Met mijn professionele apparatuur bestaande uit onder andere een 4K drone en een 4K videocamera schieten we op de mooiste locaties in Hardenberg en omstreken de meest unieke beelden.

Puntjes op de ‘i’
Uiteraard worden de hoge kwaliteit videobeelden stijlvol bewerkt tot een cinematische film van ongeveer 10 minuten. Daarnaast ontvangen jullie een kortere versie geschikt om te delen met familie en vrienden, wel zo makkelijk!

Profiteren van het ‘ALL-IN WEDDING’ pakket?
Als videograaf in Hardenberg en omstreken creëert ‘Ontwerp van Nick’ uiteraard met passie en veel plezier de meest geweldige trouwvideo voor jullie. Maar wist je dat ‘Ontwerp van Nick’ ook stijlvolle en unieke trouwkaarten ontwerpt? Profiteer nu en sluit het ‘All-in Wedding’ pakket af!

Maak een vrijblijvende afspraak met dé videograaf in Hardenberg!
Ben je nieuwsgierig en zou je graag kennis willen maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Met passie en plezier hoor ik graag jullie wensen aan en informeer ik jullie graag over wat ‘Ontwerp van Nick’ allemaal te bieden heeft.

 

Pakketprijzen

Pakket  1
Een lange trouwfilm van circa 15 minuten waarin de gehele dag te zien zal zijn. De film is onder andere voorzien van ‘echt’ geluid waardoor je de dag echt weer aan het herbeleven bent! Is er specifieke muziek die past bij jullie of jullie trouwdag en zouden jullie dit graag terug willen horen in de trouwfilm? Geen enkel probleem!

Prijs pakket 1:  € 695,00

Pakket  2
Bij pakket 2 ontvang je naast een lange trouwfilm (pakket 1) ook een korte, cinematische film waarin alle hoogtepunten van de dag op stijlvolle wijze worden bewerkt tot een krachtige clip. Ideaal om te delen met familie en vrienden!

Prijs pakket 2:  € 875,00

Same Day Edit
Prijs en informatie op aanvraag.

Ontwerpen nodig voor reclame drukwerk voor uw bedrijf of onderneming?
Als videograaf in Hardenberg en omstreken creëer ik voor uw bedrijf of onderneming een professionele maar bovenal passend promotievideo. Daarnaast staat ‘Ontwerp van Nick’ ook voor u klaar op het gebied van reclame drukwerk. Hebt u een ontwerp op maat nodig voor bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers, rollup banners of advertenties? Óók dan bent u bij ‘Ontwerp van Nick’ aan het juiste adres.