Wie is Nick?

Ik ben Nick Buitenhuis, een gepassioneerde vormgever en bruiloft videograaf gevestigd in Hardenberg. In 2018 heb ik mijn passie voor bruiloft videografie ontdekt en na een aantal jaren is deze hobby uitgegroeid tot mijn beroep. Hoe gaaf is dat!?

Mijn passie

Mijn creativiteit en liefde voor visuele verhalen zorgen ervoor dat ik al jaren unieke beelden vast mag leggen en toffe dingen mag ontwerpen. Of het nu gaat om het ontwerpen van prachtige trouwkaarten die het verhaal van een stel perfect weergeven of het vastleggen van emotionele en authentieke momenten tijdens bruiloften. ik ben gepassioneerd om elke keer weer een uniek kunstwerk te creëren.

Ik ben trots om mijn passie te kunnen delen en om elke dag mijn creativiteit te kunnen uiten door middel van vormgeving en videografie. Ben je op zoek naar een gepassioneerde vormgever of bruiloft videograaf die oog heeft voor detail en jouw verhaal op een unieke manier kan vastleggen, neem dan gerust contact met mij op. Iets unieks creëren, dat is wat we sámen doen!

Wat anderen zeggen

Gerben & Ashley
Read More
“Nick is echt een top gozer! Goed in zijn werk en heel gezellig om er bij te hebben bij deze belangrijke dag van ons leven!”
Arnout & Zajinde
Read More
“Wij hebben Nick gevraagd te komen filmen op onze trouwdag na het zien van een trouwvideo van hem. We waren toen al onder de indruk. Nick is erg prettig in het contact, denkt met je mee, luistert naar je ideeën en staat voor veel ideeën open! Op de dag zelf ging het als natuurlijk en was de sfeer met Nick erbij erg goed!”
Bart-Jan & Hilde
Read More
“Wat een fijne, prettige videograaf! Hij denkt goed mee, je kunt er gemakkelijk mee in overleg en legt echt fantastische beelden vast!”
Patrick & Erna
Read More
“Nick is een prettig persoon, jong en modern, om deze bijzondere dag vast te leggen. In het voortraject denkt hij mee en vult hij je aan. Op de dag zelf is hij er wel, maar merk je hem niet op. Hij weet op een luchtige en humorvolle wijze je door de videosessies heen te loodsen. Het resultaat is een prachtige film, die een mooie herinnering aan onze mooiste dag is.”
Pascal & Marleen
Read More
“Nick heeft onze grote dag heel mooi in beeld gebracht!!! Hij is prettig in omgang en maakt mooie video's waar wij met veel plezier terug op kijken.”
Wouter & Rosalie
Read More
“Nick is prettig om er als videograaf op de trouwdag bij te hebben. Je hebt eigenlijk niet door dat hij er is en dat zorgt voor mooie, leuke, spontane beelden. Door de filmpjes die je ontvangt kan je de dag op een mooie manier terugkijken en het zijn waardevolle beelden van jezelf en je naasten. Ook de voorbereidingen verliepen goed. Wij raden hem zeker aan!”
Pascal & Mirjam
Read More
“Nick heeft onze bruiloft vastgelegd. Nick komt met originele ideeën en is creatief. Hij heeft de sfeer goed kunnen vastleggen en brengt ook gezelligheid mee. Echt een aanrader!”
Ron & Daniëlle
Read More
“Super tevreden over het eindresultaat. Een aanrader voor iedereen die zijn dag wil vastleggen!”
Mathijs & Iris
Read More
“Nick heeft onze trouwdag op een prachtige manier weten vast te leggen! Mooie beelden en het eindresultaat is prachtig. Contact loopt prettig en Nick denkt goed met je mee. Ontzettend blij mee, absoluut aan te raden. Video staat op repeat!”
Matthijs & Lisanne
Read More
“Onze bruiloft op film vast laten leggen door Nick. De voorbereidingen hiervoor verlopen erg prettig en soepel, Nick luistert goed naar je wensen en denkt hierin mee. Op de dag zelf brengt Nick een hele fijne, gezellige sfeer mee, met de nodige humor. Hij heeft oog voor detail en stelt je tijdens het filmen op je gemak. Wij zijn echt heel erg blij met het resultaat!”
Jorian & Sharon
Read More
“Ontzettend blij met onze trouwfilm, een korte en een lange film mogen ontvangen waarvan de korte al binnen enkele dagen. Erg veel complimenten gekregen. Als onze daggasten waren in pick ups/oldtimers gekomen, wauw wat zijn we hier nog steeds erg blij mee, en wat is dit super gaaf vastgelegd door Nick, hij stelt je op je gemak, heeft humor en gaf tips op de momenten waar nodig. We zijn nu bijna 2 jaar getrouwd en kijken regelmatig de trouwfilm terug, in 1 woord GEWELDIG!”
Roy & Mirna
Read More
“Na het zien van een aantal video's van Nick waren wij erg enthousiast en hebben wij hem gevraagd om onze grote dag vast te leggen. Vanaf het eerste moment dat we contact kregen met Nick was erg prettig, ook op de dag zelf. Nick is resultaatgericht en weet precies de mooie/grappige momenten vast te leggen. Wij hebben die dag erg veel lol met hem gehad! Wij zijn onwijs blij met de korte en lange film! Top werk geleverd Nick!!”
Hendri & Sharona
Read More
“Nick is een fijne videograaf en brengt humor op de spannende momenten van de speciale dag. Daarnaast zijn de afgeleverde video's ontzettend mooi geworden en heerlijk om deze dag via de video's terug te kunnen beleven.”
×